Breaks Agency

Converse

Neighborhood Collaboration Installation at Goodhood

Looking to the centuries old Japanese technique of charring cedar for housing and fencing aka ‘Sugi’, we created the feature wall of our latest Neighborhood x Converse installation at the renowned Goodhood in East London.

We looked at Neighborhood’s overall aesthetic and how we wanted it to sit within Goodhood’s space. Notably, routing the collaborator’s logos out of the feature wall to reveal the wood’s natural colour, that acted as a nod to the store’s overall fit out.

The plinth was constructed with steel, welded together and left in its natural, imperfect state. We wanted elements to feel raw.

The mixture of materials and fabrics throughout the installation allowed us to illustrate a marriage of differences, much like Converse and Neighborhood. Each collaborator’s roots, though very different, compliment each other, this was something we wanted to illustrate throughout the piece.

Back

Converse

Neighborhood Collaboration Installation at Goodhood

Looking to the centuries old Japanese technique of charring cedar for housing and fencing aka ‘Sugi’, we created the feature wall of our latest Neighborhood x Converse installation at the renowned Goodhood in East London.

We looked at Neighborhood’s overall aesthetic and how we wanted it to sit within Goodhood’s space. Notably, routing the collaborator’s logos out of the feature wall to reveal the wood’s natural colour, that acted as a nod to the store’s overall fit out.

The plinth was constructed with steel, welded together and left in its natural, imperfect state. We wanted elements to feel raw.

The mixture of materials and fabrics throughout the installation allowed us to illustrate a marriage of differences, much like Converse and Neighborhood. Each collaborator’s roots, though very different, compliment each other, this was something we wanted to illustrate throughout the piece.